verhuisdozen te koop

 

Versterkte verhuisdozen tegen knalprijzen!
Noppenfolie en verpakkingsmateriaal tegen onklopbare voorwaarden.

Verhuiswinkels met groothandelsprijzen in Wallonië? Jawel, ze bestaan! Koop uw verhuisdozen, noppenfolie en dekens tegen de beste prijzen.

We verkopen zowel kleine als grote hoeveelheden in Luik, Alleur en Charleroi (Jumet).

groote verhuisdozen

Versterkte dozen (klein) 2,00 €
Versterkte dozen (groot) 2,95 €

Tape-afroller

Tape-afroller 9,90 €


Flessendozen

Flessendozen 2,50 €


Verhuisdekens

Verhuisdekens 5,90 €

Noppenfolie

Noppenfolie (rol 1*15m) 9,90 €

Kledingdoos

Kledingdoos (50x50x130) 9,90 €


 

Onze adressen:

Verhuisdozen tegen verlaagde prijzen Luik:

12 rue Saint-Vincent, 4020 Luik - contact 0800 17 708

Verhuisdozen tegen verlaagde prijzen Charleroi:

151 chaussée de Bruxelles, 6040 Jumet - contact 0800 17 708

Verhuisdozen tegen verlaagde prijzen Alleur:

9 avenue du Progrès, 4432 Alleur - contact 0800 20 121

 

 

VERHUISDOZEN tegen groothandelsprijzen voor particulieren en bedrijven

 

In onze gespecialiseerde vestigingen voor verhuismateriaal in Luik en Charleroi vindt u altijd een kwaliteitsvol assortiment voor het inpakken, vervoeren en opslaan van uw bezittingen zonder ze te beschadigen.

 

Welke dozen kiezen en hoe alles inpakken: enkele tips


Een aantal bedrijven voor self-storage bieden het inpakken van uw goederen aan als bijkomende dienst. Maar voor die dienst moet u betalen, en in de meeste gevallen moet u het zélf doen. Het inpakken voor self-storage is een kunst en u staat best even stil bij een aantal zaken voor u eraan begint. Een van de grootste voordelen van een self-storage unit huren, is het feit dat u altijd toegang hebt tot uw bezittingen, ook al staan ze in bewaring.

Het eerste waar u dus rekening mee houdt, is dat u alle voorwerpen inpakt en ordent op die manier dat u later alles snel terugvindt. Zo hoeft u niet alle dozen die u netjes hebt opgestapeld, van elkaar te halen. Maak een lijst van alles wat u hebt ingepakt en waar u het hebt geplaatst.

Naargelang de grootte van uw woning, heeft u voor uw verhuizing 15 dozen nodig in groot formaat, 1 rol noppenfolie, 3 kleine dozen, 2 verhuisdekens en 2 rollen tape (voor een klein appartement of flat van 50 m²) ... gaande tot 100 dozen in groot formaat, 20 kleine dozen, 4 rollen noppenfolie, 6 verhuisdekens en 8 rollen tape (voor een huis met 4 kamers van +/- 250 m²). Maak een schatting op basis van de grootte van uw woning en uw eigen inpakmateriaal. Onthoud wel dat een doos sneller vol is dan u denkt en u er dus best enkele extra voorziet! Zo voorkomt u vervelende verrassingen en tijdverlies.

 

Enkele bijkomende tips voor het inpakken en opslaan van uw bezittingen:

Maak een schatting van de waarde van elk voorwerp dat u bewaart; zo kunt u een gepaste verzekering afsluiten in het onwaarschijnlijke geval dat uw bezittingen schade oplopen in de opslagvestiging. Investeer in sterke dozen en verpakkingsmateriaal van goede kwaliteit. De stevigheid van de dozen gaat achteruit met het gebruik. Als u dozen koopt van dezelfde grootte is het makkelijker deze efficiënt op te stapelen in uw opslagruimte en bespaart u dus meer plaats.

Bewaar zo veel mogelijk voorwerpen in dozen. Al wat zich binnen de opslagruimte niet in dozen bevindt, wordt stoffig en mogelijk ook vuil.

Vul de dozen altijd maximaal om eventuele breuk van loszittende voorwerpen te vermijden, maar zorg ervoor dat de dozen niet te zwaar worden. U moet ze nog kunnen optillen. U kan eventueel papier, handdoeken of speciaal verpakkingsmateriaal kopen om zo nodig lege hoekjes op te vullen. Afhankelijk van welke plaats u huurt in onze opslagvestiging, moet u de dozen op elkaar kunnen stapelen en moeten de onderste dozen sterk genoeg zijn om het gewicht te dragen. Dozen die niet volledig zijn gevuld, kunnen omvallen of ineenzakken.

Voorzie alle dozen duidelijk van een etiket zodat u weet wat erin zit, en hou een lijst bij. Plak een etiket op meer dan één zijde van de doos om de inhoud makkelijk te kunnen aflezen. Schrijf "breekbaar" op alle dozen die breekbare voorwerpen bevatten.
Vul grote dozen niet met zware voorwerpen zoals boeken; u zal ze niet kunnen dragen en ze kunnen scheuren. U kan in uw opslagvestiging kleine dozen kopen, die even praktisch zijn voor het inpakken boeken. Plaatst u tóch zware voorwerpen in een grote doos, beperk dan het aantal zware voorwerpen en vul de rest op met minder zware.

Verpak voorwerpen niet in verzegelde plastic zakken; door eventuele vochtigheid kan schimmel ontstaan.
Leg boeken altijd plat om de rugkanten niet te beschadigen.

Bewaar geen vochtige voorwerpen in een opslagruimte; ze kunnen waterschade en schimmel veroorzaken.
Grote huishoudelijke toestellen moeten worden schoongemaakt voor ze in de opslagruimte worden geplaatst. Zorg ervoor dat koelkasten en vriezers volledig zijn ontdooid voor u ze opbergt, anders loopt u kans op waterschade. Vergrendel de deuren tijdens het transport, maar zet ze lichtjes open in de opslagruimte om condensatie en slechte geurtjes te vermijden. Laat wasmachines volledig leeglopen en sluit de leidingen af. Huishoudelijke toestellen moeten schoon en droog zijn, en het is aangeraden ze met natriumbicarbonaat te reinigen voor u ze wegbergt.
Verpak alle breekbare voorwerpen apart: borden, glazen, decoratie, enz. Papier is voldoende, maar noppenfolie is een nuttige investering. Plaats de voorwerpen in een stevige doos en vul de lege hoekjes op met papier of ander vulmateriaal. Zet geen zware voorwerpen bovenop breekbare voorwerpen in een opslagruimte.
Als u kleding wenst op te slaan, koop dan een kast of kledingdozen. Zo kan u de kledingstokken er eenvoudigweg in ophangen en kreuken ze niet.

Het is niet verstandig om kledingstukken in zakken op te bergen. Eventueel vocht kan niet weg wanneer de zakken zijn verzegeld, en vernielt op die manier mogelijk uw kleding.

Om spiegels en tafels optimaal te beschermen in een opslagruimte, verpakt u ze best in een beschermend omhulsel zoals noppenfolie en plaatst u ze rechtop. Spiegels en tafels legt u niet plat. Markeer ze als "breekbaar".
Maak lampenvoeten en lampenkappen los van elkaar en verpak ze om ze te beschermen.

Als u gevulde producten zoals matrassen en zitbanken in een opslagruimte plaatst, kan het nuttig zijn dekens, zakken of hoezen aan te schaffen voor extra bescherming. Plaats zitbanken en matrassen zo mogelijk rechtop om plaats te winnen en stapel niet te veel spullen bovenop zachte meubelen. Idealiter plaatst u matrassen rechtop op hun lange zijde en hoger dan de vloer of tenminste bovenop een beschermingsdeken.

 


Opslagruimte Luik Opslagruimte Charleroi

opslagruimte België

opslagoplossingen

verhuidozen

opslagruimte Luik particuliere opslag
opslagruimte Charleroi zakelijke opslag
opslagruimte Alleur garageverhuur