LOKABOX Alleur (4432 Luik)

Opslagruimtes - Verhuur boxenSelf-Storage

1 tot 100 m² 7/7d toegankelijk

LOKABOX Luik-centrum (4020)

Opslagruimtes - Verhuur boxenSelf-Storage

1 tot 100 m² 7/7d toegankelijk

Lokabox opslagruimte Luik: flexibele opslag op maat!

 

Met twee vestigingen voor self-storage en opslagruimte in Luik, biedt Lokabox u een praktische en flexibele oplossing voor het beveiligd bewaren van uw goederen, zonder minimum huurperiode:

 

 

Lokabox Luik biedt een flexibele en praktische oplossing voor de opslag van uw bezittingen in de volgende situaties:

 Onze Luikse vestigingen zijn zeer centraal gelegen in de regio Luik en bedienen ook de gemeentes Jupille, Grivegnée, Ans, Alleur, Wandre, Herstal, Verviers, Huy, Hannut, Rocourt, Seraing, Eupen, Andenne, Waremme, enz.

Voordelen van Lokabox beveiligde opslag in vergelijking met andere opslagruimtes, magazijnen en garages in Luik:

In Luik bieden traditionele opslagbedrijven en de magazijnverhuurders over het algemeen opslagoplossingen in hangars aan, met veiligheidsrisico's en vochtigheidsproblemen tot gevolg. Bij Lokabox beveiligde Self-Storage in Luik beschikt u in elk van onze vestigingen over een individuele opslagruimte die verwarmd en geventileerd wordt. Beide opslagvestigingen in Luik hebben alarmbeveiliging en camerabewaking, zodat u op beide oren kan slapen. U hebt 7/7d toegang tot uw goederen met een geheime code: zo kan u alles vlot naar en uit onze opslagplaats vervoeren. Onze opslagoplossingen zijn bedoeld voor particulieren in de regio Luik maar ook voor bedrijven die daaraan behoefte hebben.

 

Wie kan een box of opslagruimte huren bij Lokabox Luik?

Bent u particulier of een bedrijf? Hebt u een kleine ruimte nodig om enkele spullen te bewaren of een box zo groot als een magazijn?
De beveiligde vestigingen van Lokabox Self-Storage Luik en Lokabox Self-Storage Alleur bieden individuele opslagruimtes en verhuren storage units in alle afmetingen, ongeacht de huurperiode.

 

 

Hoeveel bedragen de prijzen van de storage units en opslagruimtes bij Lokabox in Luik en Alleur?

De huurprijs van een individuele storage unit bij Lokabox in de regio Luik is afhankelijk van de grootte van de ruimte die u wilt. Onze prijzen worden voortdurend aangepast in functie van onze concurrenten om onze klanten in Luik op elk moment de beste voorwaarden te bieden. Ook al hebben andere opslagruimtes in Luik bijlange niet dezelfde voordelen die wij bij Lokabox bieden. Wij hebben ook promoties op een selectie van onze opslagboxen om u altijd de interessantste voorwaarden te geven.

 

 

Zijn mijn goederen veilig bij Lokabox Luik en Alleur?

Uiteraard! De veiligheid van uw bezittingen is onze topprioriteit! Beide beveiligde opslagvestigingen in de regio Luik worden 24/24u bewaakt en hebben alarmbeveiliging buiten de toegangsuren van onze klanten. U kan er uw spullen dus met een gerust hart achterlaten!

 

 

Toegangsuren van uw storage unit / opslagruimte in Luik en Alleur

De opslagvestigingen van Lokabox Luik en Alleur zijn 7/7d toegankelijk van 6 tot 22 uur. Bovendien is uw box nog eens apart beveiligd met een veiligheidssleutel.

opslagruimte België

opslagoplossingen

verhuidozen

opslagruimte Luik particuliere opslag
opslagruimte Charleroi zakelijke opslag
opslagruimte Alleur garageverhuur